General Category > Biodinamička poljoprivreda - osnovni pojmovi

Kонференција Удружења за биодинамичку пољопривреду 2011

<< < (4/10) > >>

WWOOF Srbija:
Konferencija je bila odlična - čestitke organizatoru!

Čekamo materijale  :)

Zoran Petrov:
I ova konferencija je brzo i intezivno završena sa puno pitanja koja čekaju na odgovor. Dok ne postavimo sve materijale na ovom forumu evo fotografija koje mogu da dočaraju kakva je atmosfera bila u Vršcu:

Za one koji ne znaju da nas anđeli čuvaju i na ovakvim okupljanjima:Tema ovogodišnje konferencije bila je biodinamičko pčelarstvo:Prvi predavač bio je Gvozden Stevanović, pčelar sa Tare:i njegov med:i sertifikat za med:Glavni predavač Tomas radecki i Laslo Feher svojevremeno prvi biodinamički poljoprivrednik u Srbiji sada saradnik i budući savetnik Demeter za region:Naravno, tu je bio i naš stari prijatelj Julius:Wolfgang je odrzao jedno vanredno predavanje o Solidarnoj poljoprivredi ili CSA(Community supported agriculture):a u publici je bilo gostiju od Šar planine do Maribora i Sibiu u Rumuniji:Katarina ispred WWOOF Srbija odrzala je jedno nadahnuto predavanje:Sve fotografije imamo zahvaljujući Miloradu Evtiću, pčelaru i članu Izvršnog odbora SPOS-a iz Valjeva. Puno hvala!

Zoran Petrov:

Evo napokon i Wolfgangovog predavanja koje i te kako ima veze sa vešću koju je Mladen postavio (http://www.biodinamika.org/forum/index.php?topic=599.0):A sa ove adrese može da se dobije ceo materijal:

http://www.sendspace.com/file/rup6c5


Zoran Petrov:
Gvozden Stevanovic sa Tare

http://www.youtube.com/watch?v=vmxvE5XnXYA

Zoran Petrov:
Nastavak Gvozdenovog predavanja:

http://www.youtube.com/watch?v=QPqfD7e020k

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju