General Category > Biodinamička poljoprivreda - osnovni pojmovi

Udruženje za biodinamičku poljoprivredu Srbije

(1/1)

Zoran Petrov:
Naše udruženje je osnovano u proleće 2009. godine od grupe zaljubljenika u organsku poljoprivredu. Prvobitna zamisao, da okupimo sve koji se bave organskom poljoprivredom, nije baš uspela iz svima dobropoznatih, ljudskih razloga.

Udruženje nije imalo lak početak pogotovo kad je u jesen 2009. godine iznenada preminula Milena Tatar koja je svojom energijom i predanošću ideji organske poljoprivrede pokretala jako puno ljudi.


Milena Tatar

Rad udruženja usmeren je ka praktičnom i teoretskom obrazovanju svih zainteresovanih za BD poljoprivredu - od ove godine Udruženje počinje sa prolećnim i jesenjim radionicama za pripremu preparata, letnjim i zimskim seminarima.

Zašto se bi i vi učlanili u naše udruženje? Jedina privilegija koju donosi članstvo u našem udruženju jeste mogućnost da se zajednički stvara i razvija biodinamička poljoprivreda u Srbiji. Članarina je 1000 dinara a studenti i penzioneri plaćaju 500 dinara.

Dobrodošli!

debeli:
pozdrav Zorane,
kako i gde mogu da se učlanim?

Jovan Velimirov:
Da li je ovo BD udruzenje jedini u Srbiji, posto sam naleteo na ovo: http://www.scribd.com/doc/121343344/Vodic-za-zivot-u-prirodi

A nije bas lako naci vise podataka na netu o ovoj skoli, ili kursu.

Zoran Petrov:
postoji samo jedno udruzenje i to nase!


 
Voditelji i kontakt osobe seminara:

Vivienne Scheidler: 064 - 54 99 085, 015 - 516 337

Vojkan Popović: 018 - 23 23 78

Danijela Pavićević: 065 - 555 2442

Zoran Petrov:
Molim vas izjasnite se koji dan vam odgovara za godisnju skupstinu - 6. ili 7. april?

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju