General Category > Lekovito bilje

Lekovito bilje Srbije u Japanu

(1/1)

branislav dimitrijevic:
  Moja supruga i ja zapoceli smo interesantnu saradnju sa bracnom parom koji vodi restoran zdrave, prirodno uzgajane hrane. Interesantnim radionicama prakticnih znanja, toplom atmosferom i nasmejanim licima stekli su znacajnu popularost u Kjotu i okolini. Buduci da su smesteni izvan gradske vreve u idilicnom okruzenju, njihov restoran postao je tacka u kojoj se srecu razliciti zivotni putevi i radjaju nove ideje, sire znanja o svetu i uci zivotu sa prirodom.
Zelja nam je da na takvom mestu predstavimo lekovito bilje Srbije i stara znanja njihove upotrebe. Znanja koja su nasim bakama bila vrlo poznata, a koja su danas u opasnosti da isceznu.
u tome nam je potrebna vasa pomoc. Znate li nekoga ko moze da izveze u Japan dobre cajeve lekovitog bilja sakupljenog u cistom okruzenju iza kojih mozemo sa ponosom da stanemo?
U buducnosti planiramo organizovanje internet prodavnice sa upravo takvim proizvodima. Zelimo da govorimo o Srbiji kao zemlji ciste prirode koja itekako ima moc da isceli telo i okrepi duh. Radoznali Japan od toga sigurno moze imati koristi
Unapred vam hvala! 

Leonora Manesku:
Branislave,prelepa zamisao. Srbija i te kako ima šta da ponudi kada je u pitanju netaknuta priroda,a sigurna sam da ima mnogo onih koji sakupljaju i suše lekovito bilje na adekvatan i prirodan način.Problem je što smo još uvek svi razjedinjeni,neorganizovani,pa će taj posao verovatno da ugrabi neka veća firma koja uveliko trguje lekovitim biljem,a za čije je branje i sušenje neko vrlo slabo plaćen.
Nadam se da ćete naći dobre ljude. Svaka čast na inicijativi.

Zoran Petrov:
Dragi Branislave,

mogu toplo da preporucim porodicu Farago - http://www.biosalasfarago.in.rs/o-nama/ - imaju izvrsne cajeve! Slobodno se pozovi na mene.

Pozdrav

branislav dimitrijevic:
Hvala puno na ovako brzim odgovorima i podrsci! Kontaktiracu porodicu Farago. Radujem se eventualnoj saradnji. Pisacu vam o razvoju situacije, reakcijama na nase cajeve. Veliki pozdrav.

Zoran Petrov:
Kako ide sa plasmanom lekovitog bilja u Japanu?

Pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju