biodinamika.org

General Category => Lekovito bilje => Temu započeo: branislav dimitrijevic April 07, 2014, 09:48:39 posle podne

Naslov: Lekovito bilje Srbije u Japanu
Poruka od: branislav dimitrijevic April 07, 2014, 09:48:39 posle podne
  Moja supruga i ja zapoceli smo interesantnu saradnju sa bracnom parom koji vodi restoran zdrave, prirodno uzgajane hrane. Interesantnim radionicama prakticnih znanja, toplom atmosferom i nasmejanim licima stekli su znacajnu popularost u Kjotu i okolini. Buduci da su smesteni izvan gradske vreve u idilicnom okruzenju, njihov restoran postao je tacka u kojoj se srecu razliciti zivotni putevi i radjaju nove ideje, sire znanja o svetu i uci zivotu sa prirodom.
Zelja nam je da na takvom mestu predstavimo lekovito bilje Srbije i stara znanja njihove upotrebe. Znanja koja su nasim bakama bila vrlo poznata, a koja su danas u opasnosti da isceznu.
u tome nam je potrebna vasa pomoc. Znate li nekoga ko moze da izveze u Japan dobre cajeve lekovitog bilja sakupljenog u cistom okruzenju iza kojih mozemo sa ponosom da stanemo?
U buducnosti planiramo organizovanje internet prodavnice sa upravo takvim proizvodima. Zelimo da govorimo o Srbiji kao zemlji ciste prirode koja itekako ima moc da isceli telo i okrepi duh. Radoznali Japan od toga sigurno moze imati koristi
Unapred vam hvala! 
Naslov: Odg: Lekovito bilje Srbije u Japanu
Poruka od: Leonora Manesku April 08, 2014, 08:13:02 pre podne
Branislave,prelepa zamisao. Srbija i te kako ima šta da ponudi kada je u pitanju netaknuta priroda,a sigurna sam da ima mnogo onih koji sakupljaju i suše lekovito bilje na adekvatan i prirodan način.Problem je što smo još uvek svi razjedinjeni,neorganizovani,pa će taj posao verovatno da ugrabi neka veća firma koja uveliko trguje lekovitim biljem,a za čije je branje i sušenje neko vrlo slabo plaćen.
Nadam se da ćete naći dobre ljude. Svaka čast na inicijativi.
Naslov: Odg: Lekovito bilje Srbije u Japanu
Poruka od: Zoran Petrov April 08, 2014, 10:41:52 pre podne
Dragi Branislave,

mogu toplo da preporucim porodicu Farago - http://www.biosalasfarago.in.rs/o-nama/ (http://www.biosalasfarago.in.rs/o-nama/) - imaju izvrsne cajeve! Slobodno se pozovi na mene.

Pozdrav
Naslov: Odg: Lekovito bilje Srbije u Japanu
Poruka od: branislav dimitrijevic April 08, 2014, 02:33:04 posle podne
Hvala puno na ovako brzim odgovorima i podrsci! Kontaktiracu porodicu Farago. Radujem se eventualnoj saradnji. Pisacu vam o razvoju situacije, reakcijama na nase cajeve. Veliki pozdrav.
Naslov: Odg: Lekovito bilje Srbije u Japanu
Poruka od: Zoran Petrov Mart 01, 2016, 10:26:15 posle podne
Kako ide sa plasmanom lekovitog bilja u Japanu?

Pozdrav