Sporazum o registraciji

Pri registraciji na forum kao korisničko ime obavezno koristite sopstveno puno ime i prezime.

Pri registraciji na forum obavezno je upisati lokaciju u svoj profil.




Forum je internet forum prevashodno namenjen edukaciji, informisanju, razmeni ideja i međusobne pomoći među članovima, u prisnoj i prijatnoj atmosferi.

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.

U slučaju da uredništvo utvrdi da neko koristi lažno ime ili samo nadimak bićemo prinuđeni da takve korisnike trajno isključimo sa foruma

Da bi održali prijatnu atmosferu, molimo članove ovog foruma da svoje poruke na forumu usklade sa opštim kulturnim i društvenim normama, bez vređanja i provociranja sagovornika.
Uvažavajte druge onako kako biste želeli da Vas uvažavaju. Različita verska, etnička, polna i rasna pripadnost ne sme biti povod za sukob među korisnicima. Takođe molimo da uvažavate početnike i da im pomognete koliko možete. Propagiranja i nipodaštavanja vezana za veru, pol i nacionalnu/etničku/rasnu pripadnost takođe nisu dozvoljena.
Politika, kao i stvari vezane za ratove, su potpuno zabranjene na ovom forumu, te Vas molimo da ne ostavljate poruke vezane za politiku van domena poljoprivrede, niti da koristite potpis ili avatar koji ima veze sa politikom i ratovima.
Molimo vas takođe da na ovom forumu ne postavljate pitanja vezana za pirateriju, piratizovani softver, muziku i filmove, pornografiju..., odnosno ne zapocinjite nikakve razgovore koji bi mogli doći pod udar zakona. Dužni smo pred zakonom Republike Srbije da takve stvari ne dozvolimo na forumu.
Bićemo Vam zahvalni ako NE PIŠETE VELIKIM SLOVIMA, ne koristite boje u porukama i potpisima, i ako koristite avatar koji nije prevelik, morbidan, koji nije eksplicitnog sadržaja (jer ovaj forum treba da posećuju i deca od najnižeg uzrasta).
Takođe, posebno ćemo Vam biti zahvalni ako Vaše poruke budu svrsishodne, ako vodite bar malo računa o pravopisu, i ako ne iznosite neproverene i netačne informacije. Doprinos dobroj organizaciji i preglednosti foruma možete dati i ako se potrudite da ne pišete poruke koje će skrenuti postojeće diskusije u drugom pravcu (dakle, izbegavajte da pravite takozvani offtopic).
Prema forumu se ophodite savesno, ne koristeći ga za reklamiranje nekih svojih sajtova koji nemaju direktne veze sa poljoprivredom. Možete držati link do svog sajta u svom potpisu, ali nemojte spam-ovati (na više mesta postaljati nepotrebno) forum porukama o Vašem sajtu.
Potrudili smo se da u ovom kratkom Pravilniku navedemo najbitnije stvari na koje treba obratiti pažnju, ali ipak - ne možemo nabrojati sve stvari koje se podrazumevaju kao zabranjene. Zato, imajte na umu da moderatori zadržavaju pravo da Vam obrišu poruku, potpis ili avatar ukoliko je on provokativan ili je na bilo koji način protivan pravilima foruma ili protivan postojećijm zakonima i društvenim normama.

Ukoliko imate neki problem i želite da ga izložite - najpre proverite opcijom "Pretraga" da nije neko pre Vas već postavio slično pitanje, jer se može desiti da odmah pronađete i odgovor. Ako ne pronađete ništa vezano za Vaš problem - opišite svoj problem što detaljnije možete, napišite smislen naslov koji govori o problemu (izbegavajte naslove tipa "pomoć", "problem", jer to ne govori ništa o Vašem problemu), i postavite poruku u odgovarajući forum.